Please use this identifier to cite or link to this item: doi:10.22028/D291-45365
Volltext verfügbar? / Dokumentlieferung
Title: Vegan und glutenfrei? Der Stellenwert von Geschmack beim Ersetzen von Zutaten in veganen Rezeptblogs
Author(s): Gerhardt, Cornelia
Frobenius, Maximiliane
Editor(s): Diemer, Stefan
Language: German
Title: Sprache und Essen : Ansichten einer linguistischen Kulinaristik
Pages: 39-60
Publisher/Platform: Königshausen & Neumann
Year of Publication: 2025
Place of publication: Würzburg
Free key words: Ess- und Trinksitte
Kultur
Kochen
Sprache
Deutsch
Linguistik
DDC notations: 400 Language, linguistics
Publikation type: Book Chapter
Link to this record: urn:nbn:de:bsz:291--ds-453657
hdl:20.500.11880/40002
http://dx.doi.org/10.22028/D291-45365
ISBN: 978-3-8260-8213-9
Date of registration: 21-May-2025
Notes: Jahrbuch für Kulinaristik ; 6
Faculty: P - Philosophische Fakultät
Department: P - Anglistik, Amerikanistik und Anglophone Kulturen
Professorship: P - Keiner Professur zugeordnet
Collections:SciDok - Der Wissenschaftsserver der Universität des Saarlandes

Files for this record:
There are no files associated with this item.


Items in SciDok are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.